Open Vld wenst iedereen een ontspannende en zonnige vakantie!


De boodschap op de flyer luidde:

Poperinge moet telkens weer inspanningen doen om een dynamische, bruisende stad te zijn, in combinatie met de 'couleur locale' van onze unieke deelgemeenten.

Niet alleen voor toeristen, maar ook voor de inwoners van de stad moet Poperinge 'plezant' zijn en blijven. U, als deelnemer van het verenigingsleven, moet hierin een zeg krijgen. Een bruisende gemeente is vooral ook een open gemeente, waar inspraak op álle vlakken een must is.

Open Vld is blij dat de bestuursploeg op het eind van deze legislatuur inziet dat ons verkiezingsitem "Vroonhofsite" uit 2006 een goede optie was. Deze site kan een bruisende mix worden van o.a. onderwijs, handel, cultuur, kinderopvang, mét voldoende gratis en centrale parkeergelegenheid.

De 'eigenheid' van onze deelgemeenten moet een alibi zijn om nieuwe arrangementen uit te werken op maat van de toerist. Fiets-en wandeltoerisme krijgen unieke kansen in onze streek.

Alvast een ontspannende en zonnige vakantie!

 Open Vld wenst iedereen een ontspannende en zonnige vakantie!  Open Vld wenst iedereen een ontspannende en zonnige vakantie!  Open Vld wenst iedereen een ontspannende en zonnige vakantie!  Open Vld wenst iedereen een ontspannende en zonnige vakantie!
 Open Vld wenst iedereen een ontspannende en zonnige vakantie!