Voka stuurt 90 parlementsleden, onder wie Sabien, op zomerstage


Voka grijpt het zomerreces van de parlementen aan om ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Tijdens de Voka zomerstages krijgen parlementsleden de kans om een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijfsleven te werpen.

"Veel politici zijn in het parlement bezig met dossiers die een directe impact hebben onze ondernemingen" zegt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka "Het parlementaire werk is één iets, de impact daarvan bij de ondernemingen zelf is nog iets anders. Vandaar dat we als Voka al meer dan 20 jaar de kans bieden om ook op de bedrijfsvloer te ervaren hoe het gesteld is met onze ondernemingen en wat de uitdagingen zijn op de vloer."

Dit jaar is er bijzonder veel interesse voor de stages. "We stellen vast dat meer als dubbel zoveel parlementsleden interesse hebben in een stage. Velen hebben in het verleden al meegelopen, maar voor heel wat nieuwe parlementairen is het de eerste keer. We zijn bijzonder tevreden met die interesse en hopen dat we alle parlementsleden een boeiende ervaring kunnen bezorgen deze zomer" besluit Maertens.

Sabien volgt haar stage op 17 september aanstaande bij E-bo Enterprises in Ieper.