Vlaams minister Annemie Turtelboom en Sabien bezoeken e-BO Enterprises in Ieper


 

e-BO Enterprises vertrekt van de visie dat alle content altijd en overal beschikbaar moet zijn op een veilige manier. De toegenomen mobiliteit van werknemers vereist dat de gebruiker centraal wordt gesteld en toegang tot de benodigde content altijd en overal wordt verzekerd.

Om dit te verwezenlijken, beschikt e-BO Enterprises over een hooggekwalificeerd ingenieursteam en een ervaren klantendienst met diepgaande kennis van netwerkdesign, netwerkarchitectuur, geavanceerde veiligheid, remote access, virtualisation en datacenter automation.

In het voorjaar van 2015 werd aan het bedrijf de Vlaamse strategische informatiesteun toegekend, een bevoegdheid van minister Turtelboom. e-BO is ook het bedrijf dat PrisonCloud implementeerde in de gevangenissen van Beveren en Leuze in de periode dat minister Turtelboom op federaal vlak bevoegd was voor Justitie.

 Vlaams minister Annemie Turtelboom en Sabien bezoeken e-BO Enterprises in Ieper  Vlaams minister Annemie Turtelboom en Sabien bezoeken e-BO Enterprises in Ieper  Vlaams minister Annemie Turtelboom en Sabien bezoeken e-BO Enterprises in Ieper