Poperingse Liberale Vrouwen weer helemaal mee met kleur en stijl


Waarom staat je beste vriendin wel met dat rode truitje en jij niet? Waarom doet rood de ene stralen en de andere vervagen? Tijdens de workshop kleur had Rebecca het over kleur, de eigenschappen van kleur en de verschillende kleurtypes. Wat maakt iemand tot een lentetype, een herfsttype, een zomertype of een wintertype? aan de hand van voorbeelden leerden we de verschillende types onderscheiden, de bijhorende kleuren, accessoires, haarkleur en make-up. Héél interessant allemaal!

In de workshop stijladvies leerde Rebecca aan de hand van voorbeelden om de eigen kledingstijl te ontdekken: klassiek, trendy, romantisch, meisjesachtig, sportief of jongensachtig. Daarnaast presenteerde ze e verschillende lichaamstypes, en ontdekten de aanwezigen hun eigen type. Rebecca gaf ontzettend veel tips om positieve punten te accentueren, en mindere punten te verdoezelen.

Dank aan Rebecca voor de interessante avond! 

 Poperingse Liberale Vrouwen weer helemaal mee met kleur en stijl  Poperingse Liberale Vrouwen weer helemaal mee met kleur en stijl  Poperingse Liberale Vrouwen weer helemaal mee met kleur en stijl