De Leiestreek presenteert 101 Leiespots met 25 nieuwkomers


"De Leiespots hebben elk hun eigen troeven en identiteit, dat zorgt voor veel variatie. Denk aan een art-deco café met modderparcours, een retrobistro met hebbedingen uit de jaren '70, een koffiebar tussen de planten, een biodynamische boerderij, en veel meer", aldus Claude Croes, voorzitter van Toerisme Leiestreek vzw.

"Voor het derde jaar op rij konden ondernemers een uitgebreide kandidatuur indienen om kans te maken op de titel 'Leiespot'. Uiteindelijk selecteerde een jury de 101 meest passende adressen uit een 170-tal kandidaturen. De jury bestond uit een aantal foodbloggers en sectorexperten van Toerisme Vlaanderen, Westtoer, Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Leiestreek vzw."

Alle creatieve topadressen staan gebundeld in de vernieuwde Leiespots-pocket, gratis te verkrijgen bij de Leiespots zelf, de diensten voor Toerisme van de Leiestreek en de webshops van Westtoer en Routen (Toerisme Oost-Vlaanderen). Op de website van Toerisme Leiestreek krijg je bij elk van de 101 Leiespots ook tips van de uitbaters, logeeradressen, en fiets- en wandelroutes in de buurt. Zo maak je er meteen een originele uitstap van.

Nieuwe Leiespots in Kortrijk en Zuid-West-Vlaanderen:

  

Nieuwe Leiespots in Roeselare en Midden-West-Vlaanderen:

  

Nieuwe Leiespots in Gent en de Oost-Vlaamse Leiestreek:

  

Opnieuw verkozen Leiespots in Kortrijk en Zuid-West-Vlaanderen:

  

Opnieuw verkozen Leiespots in Roeselare en Midden-West-Vlaanderen:

  

Opnieuw verkozen Leiespots in Gent en de Oost-Vlaamse Leiestreek:


 
> Alle 101 Leiespots vind je via www.toerisme-leiestreek.be/leiespots
 De Leiestreek presenteert 101 Leiespots met 25 nieuwkomers  De Leiestreek presenteert 101 Leiespots met 25 nieuwkomers