Open VLD Poperinge trekt met project "Bewust" naar de verkiezingen van 2024


De werkgroep licht toe: "In 2012 behaalde Open VLD Poperinge 23% van de stemmen, in 2018 deden we opnieuw beter en overtuigden we 26% van de kiezers. Met een nieuw en fris project voor Poperinge willen we in 2024 nog beter doen. We zijn ervan overtuigd dat velen de nood voelen aan een andere aanpak in Poperinge. Daarom willen we voorbij de traditionele politiek aan een nieuw lokaal project werken."

"Afgelopen vrijdag werd het startschot gegeven van dit traject richting 2024. Reeds enkele maanden zijn we aan het brainstormen over namen, baselines en logo's. Uiteindelijk bleven twee kanshebbers over. Omdat we geloven in participatie en dialoog wilden we de uiteindelijke keuze overlaten aan de vele aanwezigen op onze nieuwjaarsreceptie."

Nadat de stemmen waren geteld, onthulde de voorzitter voor een volle en enthousiaste zaal de nieuwe naam: "Bewust - vrij en verruimend".

We nodigen iedereen uit om mee te werken aan en na te denken over dit nieuwe verhaal voor Poperinge, om zo met verruimende ideeën werk te maken van een toekomst waarin het vrije individu centraal staat en er op een bewuste manier keuzes worden gemaakt en accenten worden gelegd in het belang van onze inwoners, verenigingen en ondernemingen.    

Gastspreekster was Senaatsvoorzitster en Vlaams parlementslid Stephanie D'Hose. 

 Open VLD Poperinge trekt met project  Open VLD Poperinge trekt met project  Open VLD Poperinge trekt met project