Open Vld regio Westhoek heeft nieuw en verjongd bestuur


 

Als voorzitter werd Laurent Hoornaert uit Langemark-Poelkapelle verkozen. Hij is 35 jaar, licentiaat geschiedenis en sedert 3 jaar fulltime werkzaam als politiek medewerker van gewezen Minister en huidig Senator Marc Verwilghen. Hij is ook ocmw-raadslid, voorzitter van Open Vld Langemark-Poelkapelle en primus van het Liberaal Labo West-Vlaanderen.

Ives Feys uit Koksijde werd als ondervoorzitter verkozen. Hij is 44 jaar, advocaat en voorzitter van de Open Vld afdeling Koksijde.

De Poperingse volksvertegenwoordiger, Sabien Lahaye-Battheu werd aangeduid als (politiek) secretaris van het regiobestuur. Sabien is 42 jaar, advocaat en fractieleider voor Open Vld in de gemeenteraad.

De penningmeester is Johan Leleu uit Zonnebeke. Hij is 31 jaar, apotheker, en tevens voorzitter van Open Vld Zonnebeke. Daarnaast is hij ook ondervoorzitter van Jong VLD Westhoek. 

Tenslotte werd Bert Verhaeghe uit Wervik, 26 jaar en advocaat, aangeduid om samen met de voorzitter te zetelen in de nationale partijraad van Open Vld. Hij is tevens voorzitter van Open Vld Wervik.

 De regio Westhoek valt samen met de arrondissementen Veurne en Ieper en omvat in het totaal 14 gemeenten & steden. Het verenigt 12 Open Vld afdelingen en vertegenwoordigt zo'n 2.000 leden binnen de regio.

 "Met Open Vld Westhoek wil ik het politiek werk van mijn voorganger verder zetten door over specifieke Westhoekaangelegenheden gezamenlijk te overleggen en standpunten of alternatieven te formuleren. Samen met volksvertegenwoordiger Sabien Lahaye-Battheu, wil ik tenslotte Open Vld verder uitbouwen en waar nodig ondersteunen in de Westhoek", aldus Laurent Hoornaert.

 Open Vld regio Westhoek heeft nieuw en verjongd bestuur  Open Vld regio Westhoek heeft nieuw en verjongd bestuur  Open Vld regio Westhoek heeft nieuw en verjongd bestuur  Open Vld regio Westhoek heeft nieuw en verjongd bestuur
 Open Vld regio Westhoek heeft nieuw en verjongd bestuur  Open Vld regio Westhoek heeft nieuw en verjongd bestuur