Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt brengt werkbezoek aan politiezone Westkust.


Korpschef Paelinck kaartte bij de minister ook de toevloed aan van sociale en niet-criminele problemen, waarvoor er wel vaak een beroep wordt gedaan op de lokale politie. 'Wij zijn de vuilbak van de sociale sector aan het worden', zei hij. 'Na 17uur en in de weekends komt dat allemaal bij ons terecht. De sociale sector moet daarvoor een eigen bijstandsteam oprichten, zodat wij de criminaliteit kunnen bestrijden. Probleem is dat de politie federale materie is en de sociale sector regionale.'
 Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt brengt werkbezoek aan politiezone Westkust.  Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt brengt werkbezoek aan politiezone Westkust.  Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt brengt werkbezoek aan politiezone Westkust.  Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt brengt werkbezoek aan politiezone Westkust.
 Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt brengt werkbezoek aan politiezone Westkust.  Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt brengt werkbezoek aan politiezone Westkust.