Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home
 Home

Beste bezoeker,

Welkom en dank voor de belangstelling die u toont voor mijn website.

Na 15 jaar in de Kamer van Volksvertegenwoordigers te hebben gezeteld, legde ik op 6 december 2018 de eed af als West-Vlaams gedeputeerde. Mijn bevoegdheden zijn Toerisme, Ruimtelijke Ordening, Erfgoed, Personeel, Onderwijs, Bouwberoepen en Gebouwen.   

Langs deze weg hoop ik u te informeren over mijn werkzaamheden in de deputatie en in de gemeenteraad van Poperinge. 

Aarzel niet mij te contacteren met vragen of suggesties.

Met vriendelijke groeten,

Sabien

Nieuws

 • 25 mei 2022 - Technoboost laat kinderen kennismaken met techniek

   Technoboost laat kinderen kennismaken met techniek Kok, leerkracht, arts, topsporter, ... leerlingen zijn al vroeg bezig met wat ze later willen worden. Om ervoor te zorgen dat ze meer in aanraking komen met technische beroepen, organiseerde Technoboost vorige donderdag een gratis techniekevent in zaal Fenix in Ieper. Bedoeling was om de industriƫle sector en het studiegebied mechanica-elektriciteit onder de aandacht te brengen. Samen met bedrijven uit de regio werden de de leerlingen van de 3de graad basisonderwijs ondergedompeld in de wereld van techniek door middel van een educatief programma met doe-opdrachten en actieve demo's. Ook Sabien liet zich even op sleeptouw nemen en mocht de aanwezigen toespreken.
  Lees meer
 • 24 mei 2022 - Provincie West-Vlaanderen start met interieurrestauratie Provinciaal Hof te Brugge

   Provincie West-Vlaanderen start met interieurrestauratie Provinciaal Hof te Brugge De Provincie West-Vlaanderen gaat van start met de interieurrestauratie van het Provinciaal Hof op de Markt in Brugge. Het gaat om renovatiewerken die noodzakelijk zijn voor de herinrichting van het gebouw. De werken luiden meteen de laatste fase in van de restauratie van het Provinciaal Hof, dat in 2024 de deuren opent als 'open huis voor de West-Vlaming'.
  Lees meer
 • 19 mei 2022 - Plaatsbezoek: spectaculaire dijkwerken in Middelkerke in het kader van 'Masterplan Kustveiligheid'

   Plaatsbezoek: spectaculaire dijkwerken in Middelkerke in het kader van 'Masterplan Kustveiligheid' Het bouwbedrijf Stadsbader werkt sinds begin vorig jaar aan een indrukwekkende nieuwe zeedijk in Middelkerke. Het wordt een groene promenade met duinen en kadert in het 'Masterplan Kustveiligheid' van de Vlaamse overheid. Het zal mee onze kustlijn tot 2050 beschermen tegen overstromingen door zware stormen. Als co-voorzitter van het kustburgemeestersoverleg volgt Sabien het thema nabij op en ging daarom een kijkje nemen.
  Lees meer