Dienst Ruimtelijke Planning van de Provincie West-Vlaanderen viert 25ste verjaardag


De Provincie West-Vlaanderen zet al geruime tijd in op participatie met verschillende stakeholders, maar ook met burgers. Het is op basis van deze ervaring dat ze dit charter ondertekent. De steden en gemeenten die het charter mee ondertekenen, tonen in hun motivatie ook al vele jaren ervaring met participatie in ruimtelijke planningsprocessen.

Het charter is geen eindpunt, maar eerder een engagement om hier in de toekomst verder werk van te maken. Met een nieuw digitaal participatieplatform wil de Provincie voor veel verschillende projecten blijvend inzetten op participatie. Het charter is een start om een brede participatiecultuur te creëren binnen het provinciebestuur, maar ook in andere overheden in West-Vlaanderen.

copyright: © Provincie West-Vlaanderen - Evi Andries

 Dienst Ruimtelijke Planning van de Provincie West-Vlaanderen viert 25ste verjaardag  Dienst Ruimtelijke Planning van de Provincie West-Vlaanderen viert 25ste verjaardag  Dienst Ruimtelijke Planning van de Provincie West-Vlaanderen viert 25ste verjaardag  Dienst Ruimtelijke Planning van de Provincie West-Vlaanderen viert 25ste verjaardag