Vacature: halftijdse fractie- en communicatiemedewerker


WORD JIJ DE NIEUWE FRACTIE- EN COMMUNICATIEMEDEWERKER

OP HET KABINET VAN GEDEPUTEERDE SABIEN LAHAYE-BATTHEU?

Ben je gebeten door de politiek, creatief en overtuigd van de kracht van communicatie? Kennen sociale media en Office365 geen enkel geheim voor je en kan je daarboven vlot overweg met grafische- en videoprogramma's? Dan ben jij de M/V/X dat het kabinet van gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu zoekt!

Je bent het eerste aanspreekpunt naar de fractie en de lokale afdelingen en aan de hand van verschillende communicatiekanalen communiceer je over het werk van de gedeputeerde en de fractie in de provincie West-Vlaanderen.

Benieuwd naar jouw taken?

-          Je maakt aantrekkelijke grafische content en videomateriaal om zo het beleid van gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu op een aantrekkelijke de wereld in te sturen.

-          Je bent het aanspreekpunt  binnen het kabinet voor de provinciale fractie en lokale afdelingen voor al hen vragen met betrekking tot het provinciale beleid.

-          Je volgt de provincieraad inhoudelijk mee op en biedt de nodige ondersteuning aan onze provincieraadsleden om te wegen op het debat.

-          Je beheert de overkoepelende vzw fractie Open Vld West-Vlaanderen en organiseert maandelijks de fractievergadering en jaarlijks de algemene vergadering.

-          Je hebt er geen problemen mee om het administratieve werk, dat bij alle bovenstaande taken komt kijken, punctueel en tijdig uit te voeren.

Benieuwd wat wij jou kunnen bieden?

-          Een tijdelijke halftijdse job op B-niveau bij het provinciebestuur West-Vlaanderen waarbij je zo snel als mogelijk kan beginnen.

-          Maaltijdcheques (€8/dag)

-          Vakantiegeld

-          Thuiswerk en flexibele werkuren mogelijk

-          Eindejaarstoelage

-          Hospitalisatieverzekering

-          Tweede pensioenpijler

-          Gratis openbaar vervoer voor woon- en werkverkeer

-          Fietsvergoeding

-          Uitgebreide opleidingsmodelijkheden

-          Sportaanbod

Benieuwd hoe je kan solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar thijs.descamps@west-vlaanderen en dan nemen we zo snel als mogelijk contact met je op.

 Vacature: halftijdse fractie- en communicatiemedewerker  Vacature: halftijdse fractie- en communicatiemedewerker