Nocturne van Toerisme Leiestreek vol inspiratie


Lees hierna het slotwoord van Sabien: 
 

Beste liefhebbers van de Leiestreek,

Het eerste deel van deze avond zit er op. Jullie konden samen met voorzitter Claude Croes nog even terugblikken op 2023, een jaar vol waterbeleving en unieke events. 2024 belooft dan weer een kunstzinnig en creatief jaar te worden, waarin we vooral ook initiatieven van onze partners willen versterken en ook verder werken aan de creatieve toekomst van de Leiestreek.

We geven jullie op een avond als deze enkel de belangrijkste hoogtepunten mee, maar Toerisme Leiestreek, Westtoer en Toerisme Oost-Vlaanderen zetten zich elke dag in voor toerisme en recreatie in de Leiestreek. We werken samen met jullie aan het toeristisch en het recreatief aanbod, we ondersteunen ondernemers en diensten voor toerisme, en zetten in op een sterke promotie om de regio beter bekend te maken als een unieke toeristische bestemming.

We doen dat samen met jullie, en met nog heel wat andere partners die hier vanavond niet aanwezig konden zijn. Ik wil jullie dan ook bedanken voor de inspanningen die jullie iedere dag doen voor ons toerisme; voor het aanbod dat jullie al dan niet samen met ons ontwikkelen, voor de kwaliteit en de service die jullie bieden aan onze gasten, en voor het meenemen van de Leiestreek in jullie promotie.

Jullie zijn onze ambassadeurs ter plaatse. Jullie zorgen niet alleen voor de unieke beleving van onze gasten, maar ook voor de versterking van de naamsbekendheid van de regio. Wanneer jullie de Leiestreek meenemen in jullie communicatie, linken jullie gasten hun beleving ook aan de regio, waardoor ze gemakkelijker aangezet worden om terug te komen en eventueel eens een andere stad of plek te gaan ontdekken. Zo versterken jullie ook elkaar.

Dat brengt ons naadloos naar het tweede deel van deze avond, het netwerkmoment. Een moment om even bij te praten met collega's, nieuwe contacten te leggen, nog even na te praten over het programma van vanavond en misschien toekomstige samenwerkingen te bespreken. Uiteraard met een hapje en een drankje. Vanavond zorgt één van onze Leiespots voor de catering, nl. De Kleinkeuken uit Kortrijk. Ik nodig jullie met veel plezier uit om aan te schuiven bij Gwenn voor lekkere gerechtjes met lokale producten. Voor lokale drankjes kan je altijd terecht aan de bar; naast enkele bekende bieren zoals Omer en Rodenbach, kan je o.a. ook proeven van wijn van Wijndomein Beerbosch in Sint-Denijs of een heerlijk sapje van Hoeve Lambrecht-Baart in Waregem.

Geniet ervan!

 Nocturne van Toerisme Leiestreek vol inspiratie  Nocturne van Toerisme Leiestreek vol inspiratie  Nocturne van Toerisme Leiestreek vol inspiratie