Nationaal ledencongres over federaal regeerakkoord.


Zoals u ongetwijfeld weet, werd er de afgelopen dagen onderhandeld voor een federaal regeerakkoord. Deze morgen om 06u30 viel er een akkoord uit de bus. 
Met meer jobs en minder belastingen als sleutel tot het versterken van onze welvaart, bevat het regeerakkoord heel wat sterke liberale krachtlijnen. Verder vroeg én kreeg Open Vld een legale economische migratie voor de knelpuntberoepen, een strengere Wet Lejeune en de introductie van interimjobs bij de overheid.
 
Zoals het de goede gewoonte is binnen onze partij wordt dit regeerakkoord ook voorgelegd aan onze leden . (Volgens Art. 6 van de statuten). 

Daarom organiseert Open Vld op woensdag 19 maart vanaf 19u30 in het conferentiecentrum Diamant Brussels een nationaal ledencongres om te beslissen over de regeringsdeelname.
 
PRAKTISCH:
 
  • Waar? Conferentiecentrum Diamant Brussels , August Reyerslaan 80, Brussel.
  • Wanneer? Vanaf 19u30
  • Voor wie? Iedereen die lid was op 1 januari 2008 kan stemmen
 
 
OPGELET! Gezien de dringende omstandigheden is deze oproep de enige aan de Open Vld-leden die op 1 januari 2008 als lid op de ledenlijst voorkomen om op 19/03/2008 aan het Open Vld congres deel te nemen en er hun stem uit te brengen.